بروزرسانی: 16 آذر 1404
بهترین برند های غذای خشک گربه ایرانی + مقایسه و راهنمای خرید
بهترین برند های غذای خشک گربه ایرانی + مقایسه و راهنمای خرید
رستوران یاس یکی از قدیمی ترین و البته با اصالت ترین رستوران های تهران است که اغلب مشتریان آن، از سال ها پیش به آن وفادار مانده اند. مهمترین و البته معروف ترین غذای این رستوران، چلو کباب برگ باکیفیتش است. رستوران یاس از رستوران های معروف تهران محسوب می شود که اغلب تهرانی ها با آن آشنایی دارند. از محبوب ترین خورش های ایرانی می توان به" قیمه" اشاره کرد که با ترکیبی از موادی همچون گوشت قرمز تکه شده، پیاز، رب گوجه فرنگی، لپه و ... خیلی از افراد در کنار خورش قیمه سیب زمینی نیز سرخ می کنند و گاهی اوقات نیز بادمجان سرخ شده به کار می برند و مورد اول را قیمه سیب زمینی و مورد دوم را قیمه بادمجان نامیده اند. این خورشت خوشمزه همچون دیگر خورش های ایرانی همراه با برنج ایرانی سرو می شود.
- این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است و با نان سرو می شود.
- برای اینکه بتوانید وزن گربه خود را کنترل کنید، به دامپزشک مراجعه کنید.
- البته اگه سگتون مستعد چاقیه درصد چربی غذاش نباید بیشتر از ۱۰% باشه.
- روش پخت این آش به این صورت است که از یک روز قبل، حبوبات و جو را در آب خیس می کنند سپس صبح روز بعد حبوبات و جو را بار می گذارند و در صورت تمایل، سیرابی را هم به ترکیب حبوبات و جو اضافه می کنند.
- هر قومیتی یک غذا به عنوان دفاعیه فرهنگی در سفره خود گسترده و آن را به عنوان اصالت خود معرفی می کند.
آشپزی یکی از امور ضروری در زندگی ماست که نیاز ما به غذا و خوراک را رفع و تامین می کند. می توان گفت آشپزی یک هنر، مهارت و فناوری برای تهیه غذا با استفاده از گرما یا بدون آن می باشد. در متون قدیمی از کلمه ی خوالیگری برای عمل آشپزی و تهیه کردن غذا استفاده می شد. مفهوم دقیق تر این کلمه گرما دادن به خوراک به منظور دست یافتن به تغییرات شیمیایی در بافت، طعم، ظاهر یا خواص غذایی است. پس از کشف آتش در هزاران سال پیش، طبخ غذا یکی از ویژگی های فرهنگی هر ملت شد. امروزه نیز هر کشور غذاهای مختص به خود را دارد و شیوه ی آشپزی بسیار متنوع و گوناگون است.
طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
قدیمی ها معتقد بودند با خوردن رشته پلو در شب اول سال رشته کار در سال آینده به دست خانواده می آید. شب بله برون هم یکی دیگر از شب هایی بود که این غذا در کنار غذاهای دیگر پخته می شد. دلیل آن هم این بود که اعتقاد داشتند رشته پلو در رشتن زندگی مشترک برای جوانان موثر است و شگون دارد!
بورانی بادمجان کبابی
این غذا با طعمی آتشین و پر ادویه، بسیار لذیذ و هوس برانگیز است و مردم مالزی معمولا آن را در وعده صبحانه و برای شروع روز صرف می کنند. برخی از افراد برای لذیذتر کردن این سوپ ، سس قرمز بسیار تندی به نام سامبال یا آب پرتقال به آن اضافه می کنند. همه مواد اولیه مصرفی در طرز تهیه های این کتاب به راحتی پیدا می شودو همچنین مواد جایگزین زیادی نیز در این کتاب وجود دارد. با استفاده از دستورپخت این ۱۰۰ شام کلاسیک و فوری هم بهترین استفاده را از وقتتان در آشپزخانه داشته باشید و هم غذایی بپزید که باب میل همه اعضا خانواده تان باشد.
شالبافیان خبر داد: ورود بیش از ۳ میلیون گردشگر به کشور در شش ماه نخست امسال/ تدوین طرح جدید «لغو روادید» با دستور رئیس جمهور
از بهترین غذاهای ایرانی تابستانی می توان به «آلبالو پلو» اشاره کرد. در طرز تهیه آلبالو پلو می توان از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده کرد. برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از بهترین غذاهای ایرانی در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانواده های ایرانی را دور هم جمع می کند. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در همه شهرهای ایران شبیه است ولی نوع ماهی معمولا در شمال و جنوب کشور فرق می کند. هیچ غذایی به اندازه املت نمی تواند در لیست غذاهای ایرانی نوستالژیک باشد.