بهترین غذای ایران از نظر خارجی ها کدام غذاست 10 غذای برتر کایت
انتشار: مهر 03، 1402
بروزرسانی: 16 آذر 1404

بهترین غذای ایران از نظر خارجی ها کدام غذاست 10 غذای برتر کایت

بهترین غذای ایران از نظر خارجی ها کدام غذاست 10 غذای برتر کایت

مراحلطرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی را در لینک مطلب بخوانید. این کار موجب می شود تا ظاهر برنج شما به طرز شگفت انگیزی جذاب شود. بهتر است این غذای خوشمزه را در روزهای گرم تابستانی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای خواندنطرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده و آلبالو پلو با مرغ روی لینک مطلب کلیک کنید. «شیرین پلو »مجلسی یک غذای فوق العاده لذیذ است که با استفاده از فیله مرغ، گوشت قلقلی، زعفران و ترکیبی از خلال پسته و بادام تهیه می شود. بهتر است این غذا را برای پذیرایی از مهمان ها درست کنید و از عطر و طعم جذاب این غذا لذت ببرید.

  • ساده ترین غذا با مرغ برای ناهار ساندویچ مرغ است که در\xa0 ۲۰ دقیقه امکان آماده سازی آن وجود دارد.
  • به همین دلیل پیدا کردن یک رستوران با کیفیت و خوب در حین گشت وگذار و خوردن غذاهای خوشمزه، خاطرات سفر را چند برابر می کند.
  • این غذا را بدون گوشت یا با گوشت چرخ کرده، گوشت قلقلی و مرغ نیز درست می کنند و اغلب همراه با سالاد شیرازی یا سبزی خوردن سرو می شود.
  • شما می توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
  • اگر دوست دارید که در غذای شما سیب زمینی هم وجود داشته باشد، می توانید یک عدد سیب زمینی را آبپز کرده و در مرحله آخر آن را به ماهیتابه اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.

یکی از غذاهای اصیل اهواز، خرما پلو است که غذایی بسیار مقوی و فوق العاده برای کودکان و بزرگسالان است. اهوازی ها این غذا را برای وعده ی سحری یا افطاری خود درست می کنند. خرما پلو از برنج، خرما، زعفران، کره، گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده و ادویه های مخصوص درست می شود. در نهایت هم روی این غذا با کشمش، زرشک، پیاز داغ، خلال بادام و پسته تزیین می شود. اگر در سفر به جنوب حسابی گرسنه شده اید و به دنبال یک غذای خوشمزه و مقوی هستید، خرما پلوی اهوازی را نوشِ جان کنید و از طعمِ لذیذِ این غذا غرق در لذت شوید.

۷- انار پلو با مرغ

این غذا در سفره ی مردم شمال ایران حضور پررنگی دارد و پادشاهی میکند. میگو به عنوان یکی از مواد اولیه ی دریایی و بسیار مغذی، جای خود را در سفره ی ایرانی ها پیدا کرده است. نسبت به سلیقه ی مردم، در زمان های مختلف غذا های متفاوتی با آن طبخ می شود. پنیر به عنوان یک عصرانه، صبحانه یا غذای حاضری، در کنار گردو، بادم، خیار و گوجه مصرف می شود. این وعده به عنوان یک غذای سبک همیشه جای خاصی در رژیم غذایی ایرانی ها داشته است.

لیست انواع شیرینی

این غذای خوشمزه، برای ناهار یا یک مهمانی، فوق العاده خواهد بود و می توانید آن را با سالاد و انواع سبزیجات مفید دیگر، سرو کنید. بسیاری از توریست ها، ایران را با غذاهای منحصر به فردش می شناسند و برای چشیدن طعم آن ها به کشورمان سفر می کنند تا با فرهنگ غذایی ما آشنا شوند. چه خوب است که ما هم انواع غذاهای محلی و سنتی کشورمان را بشناسیم و حداقل یک بار در عمرمان چشیدن طعم آن ها را تجربه کنیم.

برای این کار بهتر است از قابلمه ای با عرض حدود ۸ تا ۱۰ سانتی متر استفاده کنید. برای تهیه این غذا شما به برگ سیر تازه، روغن و زردچوبه نیاز دارید. برای شروع باید برگ سیرها را به خوبی بشویید و اجازه دهید کمی خشک شوند. سپس با استفاده از یک چاقو تیز برگ سیرها را به صورت یکنواخت و ریز به خوبی خرد کنید. تخم مرغ ها را با کمک یک قاشق از داخل آب جوش بردارید و فوراً آن را داخل کاسه آب یخ قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید و بعد از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل خنک شدند، پوست آن ها را با احتیاط جدا کنید.