بروزرسانی: 27 آبان 1404
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
در مرحله بعدی آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بعد محلول آب و خمیر مایه را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کرده و مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید. زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید. در این مرحله روغن زیتون را هم به مواد اضافه کرده و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر کاملا شکل بگیرد. زمانی که خمیر حالت لاستیکی پیدا کرد، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. سپس تکه های خمیر را گلوله کرده و روی یک سینی قرار دهید.
- سپس فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را که بهتر است تند و تیز باشد به گوشت تان اضافه کنید و یک تفت بدهید.
- پس از پیچیدن تمام نان ها، آنها را یکی یکی درون روغن سرخ کنید.
- مثلا بعضی افراد به هوای سمبوسه بندری، طعم های بسیار تند و آتشی را می پسندند، بعضی هم ترجیح می دهند به جای رفتن به رستوران، یک سمبوسه پیتزایی فوق العاده در منزل تهیه کنند.
- اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است.
اگر می خواهید مانند جنوبی ها سمبوسه هایتان تند و خوشمزه باشد حتما از فلفل قرمز تند و زیاد هم استفاده کنید. حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم. برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه می دهیم کمی خنک شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم. روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
نکات طرز تهیه سمبوسه
سپس سمبوسه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید. در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه سمبوسه را به روش های مختلف شرح دهیم. با این حال، برای تجربه این طعم های مختلف و بی نظیر، راه کوتاه تری هم وجود دارد و آن، سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود است.
شوک به کشتی ایران؛ گرایی ۱۰ بر صفر باخت!
این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند. اگر بپرسیم که چطور کباب تابه ای مرغ درست کنیم؟ احتمالا خیلی از شما ... اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای سمبوسه گوشت
اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد. البته با این کار کمی تردی سمبوسه کم می شود ولی رژیمی تر خواهد بود و مصرف روغن را کاهش می دهد. به همین دلیل توصیه می کنیم برای درست کردن سمبوسه در تعداد زیاد و برای مهمانی ها از فر استفاده کنید. برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید. سپس فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و صبر کنید تا فر گرم شود.