بروزرسانی: 27 آبان 1404
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
در این بین، سمبوسه گوشت، جزو فست فودهایی است که می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی و خوش طعم، روی آن حساب کنید. در این مطلب از اسنپ فود، مواد لازم و نحوه تهیه سمبوسه گوشت را با هم می خوانیم و پس از آن، به نحوه تهیه انواع دیگر سمبوسه ها هم اشاره خواهیم کرد. سمبوسه سیب زمینی به عنوان سمبوسه ساده و اصلی یکی از غذاهای فست فود خوشمزه و پرطرفدار جنوبی می باشد که در سراسر ایران دارای محبوبیت بسیار بالایی است. سمبوسه دارای طرز پخت های مختلفی می باشد که ما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به روش اصلی و ساده با طعمی بی نطیر به شما آموزش دهیم.
- قطعا درست کردن خمیر خانگی تجربه ای لذت بخش خواهد بود!
- حدود 5 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا سمبوسه ها کاملا طلایی شوند.
- نکته مهم در این مرحله این است که حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید، تا سمبوسه ها بعد از سرخ کردن ترد تر شوند و روغن کمتری جذب کنند.
- حالا مخلوط پیاز داغ و سبزیجات را به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم.
نکته دیگر در مورد نان لواش این که حتما از نان های نرم استفاده کنید تا زمان پیچیدن سمبوسه ها با مشکل مواجه نشوید. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را با حوصله سرخ می کنیم و پس از سرخ شدن سمبوسه ها آنها را یا در توری فلزی قرار می دهیم یا با استفاده از دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد. در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید. نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید.
۵. سمبوسه مرغ
در این مورد می توانید از چراغ داخلی فر کمک بگیرید و به سمبوسه ها سر بزنید تا نسوزند. سپسس روغن را به آرد اضافه می کنیم وبا آن مخلوط می کنیم. آب گرم را به تدریج اضافه می کنیم وبه کمک دست باهم مخلوط می کنیم.
طرز تهیه ی سمبوسه / دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
سیر را پوست بگیرید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. افزودن سیر اختباری می باشد و می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید. پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
مرحله اول
اما چون مزه سمبوسه اصیل تند است، معمولا میزان فلفلی که استفاده می شود زیاد است. از طرفی برای خوش طعم تر شدن سمبوسه می توانید از فلفل قرمز به همراه فلفل سیاه استفاده کنید. سیر را رنده کنید یا سبزی به مخلوط افزوده و تفت دهید.