بروزرسانی: 27 آبان 1404
غذاهای محلی ایران _ جاجیگا
غذاهای محلی ایران _ جاجیگا
با آش جذاب دیگری همراهتان هستیم که شبیه به آش خودمان است؛ منتها در این آش، برنج و ترشی آلوچه اضافه شده که باعث شده طعم منحصربه فرد و جذابی داشته باشد. مجاورت قشم با دریا، اهالی آنجا را به سمت دریا و غذاهای دریایی روانه کرده است تا با ادویه های خاص و بی نظیری که دارد غذاهای متنوعی را طبخ دهند. این غذاها، جاذبه های هستند که هر گردشگری را به سمت رستوران ها و مردم محالی آنجا جذب می کند. خوب است بدانید که از بروجرد سوغاتی های شیرین و خوشمزه ای می توانید تهیه کنید. مانند حلواجات که شامل(حلوا ارده، حلوا مغزی، حلوا شیره،حلواشکری، ترحلوا) و کلوچه قندی که کیفیت بالایی دارد و یکی از بهترین سوغاتی های خوراکی بروجرد است. همچنین شیره انگور و سمنوی معروف بروجرد هم می تواند جزیی از یادگاری های شیرین سفرتان باشد.
- از جذاب ترین غذاهای جنوب ایران، دمی لخلاخ است که بومیان بوشهری برای تهیه آن از روش های خاصی استفاده می کنند.
- جالب این است که بعضی از اسناد نشان می دهد که تاریخچه پیدایش املت به ایران باستان بر می گردد (به این خاطر که این غذا قدیمی است و ایران تاریخ کهنی دارد).
- شما می توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
- سپس داخل تابه ۲ قاشق ديگر روغن زيتون داغ کرده و این موارد را سرخ کنید.
- ماست و آب را در یک قابلمه بریزید و آن ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
در اولین مرحله از طرز تهیه کباب سرداشی همدان باید ۱ عدد سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید. آب اضافی سیب زمینی و پیاز را که ته ظرف باقی مانده دور بریزید. برای ریز کردن پیاز و سیب زمینی می توانید از مولینکس نیز استفاده کنید. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می شود و سپس کوفته های خوشمزه داخل سس گوجه قرار می گیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید.
پلو زعفرانی
در سفر به کیش حتماً این غذای معروف را تجربه کنید، پشیمان نخواهید شد. ریشه حلیم بادمجان هایی که در سراسر ایران طبخ می شود، به اصفهان برمی گردد. این غذا از موادی مانند برنج، لوبیا سفید، گوشت، بادمجان، نعنا، پیاز، کشک، نمک و فلفل درست می شده است. معمولاً اصفهانی ها برای اینکه حسابی حلیم کش بیاید، از گوشت گردن داخل آن استفاده می کنند. یک غذای ساده و راحت و البته مقوی که در سفره همه ایرانی ها پیدا می شود.
معرفی کامل غذاهای محلی رشت متنوع و لذیذ
هتل ۴ ستاره نارنجستان که سال ۹۱ یک بار بازسازی و نوسازی شده، یکی از بهترین اقامتگاه های مازندران است. در ادامه برای شما 4 بهترین غذای سیستانی را آورده ایم، پس همراه شادیما باشید. سپس گوجه، خیار، سبزی و غیره را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و پنیر را هم له کرده و داخل مخلوط خود بریزید و پیاز و روغن پیاز را هم به آنها اضافه کنید.
برای تهیه مرغ ترش از مرغ، رب انار، سیر و گردو و سبزیجات محلی استفاده میکنند. مواد تشکیل دهنده این غذا شامل گوجه سبز (آلوچه) – مرغ یا گوشت – شوید تازه خرد شده – نمک و فلفل و پیاز است. شوید قورمه گیلان رو حتما امتحان کنید، طعمشو هیچ وقت فراموش نمیکنید.